Menu

CORAVIENTO V NOCHES DE TABLAO

CoraViento je plesna zasedba, ki velja za prvo slovensko skupino ustvarjalcev flamenka. V petek, 30. novembra, bodo ob spremljavi klavirja in tolkal nastopili v ciklu ustvarjalnih ciklov flamenka Noches de Tablao pod vodstvom plesalke Urške Centa.

Vabljeni na večer flamenka, kjer se bodo s poezijo in ritmom cajóna med seboj prepletale otožne, skrivnostne in mogočne melodije flamenko klavirja, ki pod vplivom jazz primesi spremljajo urne udarce čevljev. Nastop zasedbe CoraViento, ki je Slovencem znana zaradi več gledaliških predstav (V zeleni senci lune, Trenutek, (NI)SEM…) in priznanih slovenskih plesnih imen – Urške Centa, Mitje Obed, Mihaele Wabra Kucler in Simone Šturm, obeta odrsko doživetje, ki popelje daleč stran v strastno Andaluzijo. Tokrat se jim bosta na odru pridružila glasbenika Tomaž Pačnik, odlični pianist, ter Vasja Štukelj, tolkalec in eden najbolj izpostavljenih slovenskih tablistov.

Urška Centa – ples
Mitja Obed – ples
Mihaela Wabra Kucler – ples
Simona Šturm – ples
Tomaž Pačnik – klavir

Vasja Štukelj – cajón

Vabljeni v intimo butičnega gledališča Pocket Teater v starem jedru Ljubljane in se ob kozarcu vina prepustite flamenku.

Petek, 30. november, ob 20:30
Pocket Teater, Rimska cesta 2a, Ljubljana

Število mest je močno omejeno, zato so obvezne predhodne rezervacije na pocket.teater@gmail.com in 070 325 522.
Vstopnina je 20€, za dijake in študente 15€, in vključuje vino tekom celotnega večera.

Leave a Reply