Menu

TABLAO FLAMENCO

trailer 124

Pred stotimi leti je hitro razvijajoča se andaluzijska ljudska umetnost glasbe in plesa iskala prostor, kjer bi se lahko izrazila in povezovala ljudi skozi ljubezen do umetnosti, ki se imenuje flamenko. In res ni potrebovala več, kot samo oder, un tablado, ki se je skozi značilno hitro, goltajočo govorico njenih nosilcev, lakomnih lepote in življenja, preobrazil v un TABLAO. Prostor, kjer je edino pravilo flamenko. Prostor, kamor pridejo ljudje na hranjenje duše, kjer lahko med kramljanjem s prijateljem popijejo kozarec dobrega vina in jedo tapase.

 

Pri CoraVientu že dalj časa razširjamo kulturo flamenka med vse tiste, ki je še ne poznajo, zato smo ustvarili projekt z naslovom TABLAO FLAMENCO. Le-ta ljudem ponudi flamenko v vsej svoji čistosti in tradicionalnem, predvsem pa čustvenem izrazu, skupnem vsem ljudem. Ideja se je uresničila v sodelovanju s tapas barom Dvorni bar, kjer smo se predstavili 15. decembra 2012, 15. marca 2013 in 18. oktobra 2013.

TABLAO FLAMENCO še naprej utira svojo pot med slovensko občinstvo, zato vse navdušence nad flamenkom vljudno vabimo, da se nam pridužite na našem naslednjem nastopu! Če si kot organizator želite naš projekt na vašem dogodku, lahko vse potrebne informacije dobite na info@coraviento.com.